Sjakktrening.no – siden for deg som ønsker å bli bedre i sjakk.

Siste nytt: Oppdatering på bloggen! Les siste innlegg her, der jeg er usedvanlig åpen og ærlig!

Her er jeg i gang med å vise noen nyttige triks.
Her røper jeg noen nyttige triks.

Sjakkurs: Opp gjennom årene har jeg hatt en rekke kurs for barn, ungdom og voksne. Jeg synes det er artig å trene store grupper på denne måten. Uansett aldersgruppe er det viktig for meg at undervisningen skal være både morsom og lærerik. Ofte har jeg hatt kurs en kveld i uka, men jeg har også hatt helgekurs. Følg med her for barn- og ungdomskors, mens voksenkurs kan du lese om her.  Hvert år reiser jeg også på besøk til klubber og andre interesserte som er interesserte i kurs eller simultanoppvisninger.

En treningstime med Frode Urkedal, en av Norges beste spillere.
En treningstime med Frode Urkedal, en av Norges beste spillere.

 

 

Privatundervisning: Tre av mine privatelever har blitt stormestre i sjakk. En av dem, Magnus Carlsen, er i dag regjerende verdensmester. I perioder har jeg undervist på fulltid, men det er nå begrenset til 1-2 dager i uka. I utgangspunktet underviser jeg alle nivåer, men nå med begrenset tid kunne jeg spesielt tenke meg en ny elev på over 2000 i rating. Her kan du lese tilbakemeldinger fra noen av mine elever.

God stemining på cafesjakk i juni 2017.
God stemning på cafesjakk i juni 2017.

 

 

Kafésjakkturneringer: Sammen med Heidi Røneid har jeg i mange år arrangert turneringer på ulike utesteder i Oslo. Dette er turneringene hvor du kan spille sjakk i en uhøytidelig og sosial setting. Alt fra Norgeseliten til begynnere pleier å spille i disse turneringene.  Om alt går etter planen vil det bli en ny kafésjakkturnering allerede i august. Følg med, for her er det ofte trangt om plassene!

"Kjære hjerne, fortell meg hvordan jeg skrur deg på". Fra mitt nyeste innlegg.
«Kjære hjerne, fortell meg hvordan jeg skrur deg på». Fra mitt nyeste innlegg.

 

Stormesterblogg: Jeg er stormester i sjakk. Veien hit har vært innholdsrik, men jeg jobber hele tiden for å bli bedre. Jeg håper å gi leseren innsikt i tankene hos en sjakkproff. På bloggen min kan du lese om spennende reiser, underholdende partier og mye spennende sjakkstoff.  Til daglig jobber jeg for PlayMagnus, men ved siden av dette prøver jeg å finne tid til undervisning, skrivearbeid og egenutvikling. Jeg har mange saker som jeg har lyst til å dele med deg, så ta en tur innom bloggen her!

 

Hun blir raskt bedre, skriver morsomt og viser deg sjakkverden fra en side du ikke har sett før!
Hun blir raskt bedre, skriver morsomt og viser deg sjakkverden fra en side du ikke har sett før!

SjakkIda: Samboeren min, Ida Hovind Landsverk, har en egen blogg der hun skildrer sjakkverden fra en spennende synsvinkel. Hun forteller om sine opplevelser ved brettet, og skildrer en hard kamp for å bli en sterkere spiller. Visste du at hun tidligere har vunnet NM i poker? Nå har hun kommet for å erobre sjakkverden!  Jeg kan love deg at du kommer til å trekke på smilebåndet. Les om SjakkIda her!

 

[hr] [threecol_two_last]

Siste nytt fra bloggen

En sjakkspillers bekjennelser - For tre dager siden trakk jeg meg fra en sjakkturnering for første gang i mitt liv. Da jeg fortalte turneringslederen om beslutningen, følte jeg meg
Må man egentlig regne? - Jeg har alltid tenkt at man må regne som en gal under et sjakkparti. I juleforberedelsene lærte jeg at det går an å tenke på
[/threecol_two_last]